Welcome
 
 

English

Adventure Wine Trading
Nieuw-Zeelandse wijnen
Kenmerken
Assortiment

Assortiment

Opbouw Assortiment

Ons assortiment omvat binnen Nederland en BelgiŰ de grootste selectie Nieuw-Zeelandse wijnen, opgebouwd uit wijnen van diverse druivensoorten. Deze zijn geselecteerd op hun continu´teit, stabiliteit en bewezen kwaliteit. Zij komen als beste naar voren uit de inmiddels meer dan duizenden proeftechnisch beoordeelde Nieuw-Zeelandse wijnen.

Nagenoeg alle opgenomen wijnen zijn estatewijnen, waarvoor alleen druiven van eigen wijngaarden worden gebruikt. Het kleinst opgenomen Estate omvat slechts 4,5 hectare: Alan Mc Corkindale in Waipara en de grootste Sacred Hill Winery in Hawkes Bay en Marlborough met meer dan 70 ha.

Het huidige assortiment omvat bijna tachtig wijnen, met de nadruk op wit. Zij onderscheiden zich allen van elkaar door de hand van de wijnmaker, micro-klimatologische omstandigheden , de specifieke bodem van elke wijngaard en de optimale combinatie van dit alles. Dit samen bepaalt het individuele en unieke karakter van iedere wijn.

Met genoegen gaan wij regelmatig in Nieuw-Zeeland op zoek naar deze unieke, boven de massa uitstijgende wijnen. Wij hopen dat u er net zoveel van zult genieten als de wijnmakers en wij die ze voor u gevonden hebben.

Overzicht Assortiment

Wij importeren wijnen van de volgende wineries uit:

Gisborne
Longbush Wines en Matawhero Estate
Hawkes Bay
Alpha Domus, Askerne, Sacred Hill, Mission Estate
Wairarapa
Gladstone Vineyard, Voss Estate
Marlborough
Cairnbrae, Framingham, Hawkesbridge Fromm Winery
Nelson
Te Mania Estate, Richmond Plains (bio-gro) en Glover's Vineyard
Waipara
Alan Mc.Corkindale
Canterbury
St. Helena
 
  Mail AWT