Welcome
 
 

Klantenpagina

Inloggen

U bent nog niet ingelogd. Als U lid bent kunt u hier uw inloggegevens invoeren.

naam:
wachtwoord:

Lid worden

Door lid te worden van de AWT shop kunt u online bestellen, en geniet u allerlei voordelen, waaronder kortingen op het aanbod. U kunt meer over de verschillende vormen van lidmaatschap lezen onderaan deze pagina. U kunt u als lid aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen. Als u daar de voorkeur aan geeft kunt u natuurlijk ook altijd direct contact opnemen met Adventure Wine Trading.

  Dhr. Mevr. Mej.
* naam:
* straat / huisnummer:
* postcode / plaats:
land:
* email:
gewenste inlognaam:
lidmaatschap proeflid
betalend lid
VIP lid
bedrijfslid
horeca lid
De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Het email adres wordt gebruikt om uw gegevens naartoe te sturen, en moet dus geldig zijn. Uiteraard behandelen wij uw persoonlijke gegevens met de grootst mogelijke discretie.

Lidmaatschap

De AWT shop kent een aantal verschillende vormen van lidmaatschap. Afhankelijk van de vorm van lidmaatschap ontvangt u bepaalde nieuwsbrieven, heeft u een grotere selectie en kunt u in aanmerking komen voor kortingen. Door lid te worden kunt u online bestellen uit de AWT shop. Wij bieden de volgende lidmaatschappen aan:

proeflid
dit is kostenloos, en geeft u toegang tot de shop
betalend lid
dit kost € 10.00 per jaar, en afhankelijk van hoeveel U bestelt kunt u in aanmerking komen voor kortingen.
VIP lid
dit kost € 25.00 per jaar, en afhankelijk van hoeveel U bestelt kunt u in aanmerking komen voor kortingen. Ook kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om speciale schaarse wijnen te bestellen.
bedrijfslid en horeca lid
deze lidmaatschappen zijn speciaal afgestemd op de behoeften van deze bedrijfstakken.
 
  Mail AWT