Welcome
 
 

English

Adventure Wine Trading
Nieuw-Zeelandse wijnen
Kenmerken
Assortiment

Kenmerken van Nieuw-Zeelandse Wijnen

  • Nagenoeg alle wijnen vallen op door hun fruitigheid en zuiverheid. De moderne wijnliefhebber drinkt graag een fris, fruitig en bovenal gezond glas wijn
  • De wijnen worden allen strak van stijl gemaakt en zijn als geen ander intens van aroma zonder ooit log te worden. De ervaren wijndrinker beleeft dit als een sensatie
  • Het merendeel van de wijnen zijn droog en zo intens van smaak dat zij uitstekend combineren met een mooie maaltijd. Vaak komen zij pas dan geheel tot hun recht. En er is een groeiende vraag naar goede maaltijdwijnen.

Kortom: Nieuw-Zeelandse wijnen zijn fascinerend, blinken uit door grote intensiteit en aroma, zijn zeer zuiver en elegant met een verassende frisheid en een excellente balans. Ze onderscheiden zich per estate en veroveren zo langzamerhand de hele wereld.

Nieuw-Zeelandse wijnen mogen dus eigenlijk niet ontbreken in de wijnvoorraad van de ware wijnliefhebber. Gezien de totale omvang van de wijngaarden en de enorme wereld vraag zal het aanbod van Nieuw-Zeelandse estate-wijnen in Nederland altijd klein blijven.

Adventure Wine Trading biedt echter een breed scala van inmiddels bijna tachtig exclusieve wijn-pareltjes van dit mooie wijnland.

Naast het organiseren van workshops en cursussen op verschillende niveaus verzorgen wij ook specifieke thema-proeverijen in ons proeflokaal te Arnemuiden voor kleine gezelschappen, ook uit het bedrijfsleven. Voor gerenommeerde restaurants verzorgen wij met gedegen vakkennis wijn-spijs proeverijen. Een verwen- avond welke uw gasten beslist niet snel zullen vergeten. Verder nemen wij deel aan diverse wijnbeurzen en organiseren wij éénmaal per jaar onze overzicht-proeverij.

Als u over bovenstaande meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen, faxen of een e-mail zenden.

 
  Mail AWT